ACTE NECESARE (IN COPIE), PENTRU CONSILIERE JURIDICA GRATUITA

  • contractul de credit,
  • graficele de rambursare,
  • extrasul de cont global,
  • act aditional,
  • refuz act aditional din 2010 sau din alti ani si toate actele care au legatura cu creditul.
  • copie dupa contractul de vanzare cumparare pentru imobilul dobandit prin credit (casa, apartament, teren, sediu de firma, etc..), facturi privind amenajarea interioara a unui imobil, sau proiect de casa, in cazul in care creditul a fost utilizat pentru construire imobil in regie proprie sau contract si facturi daca lucrarile s-au realizat prin intermendiul unei firme.

Bancile din Romania in 2010 au implementat unilateral acte aditionale chiar daca nu s-au comunicat catre dv. si nu ati primit spre studiu, chiar daca nu ati semnat.

Daca nu ati semnat act aditional pana in prezent si nici nu ati refuzat, solicitati la banca printr-o cerere scrisa sa va comunice actul aditional din 2010 (un exemplar din cerere sa va ramana si d-voastra sa aveti dovada cu numarul de inregistrare de la Bancile din Romania in 2010 au implementat unilateral acte aditionale chiar daca nu s-au comunicat catre dv. si nu ati primit spre studiu, chiar daca nu ati semnat.

Dupa ce va comunica banca acest act, il preluati in format fizic pentru studiu il prezentati la noi la birou sau il expediati prin posta in termen de 2 zile de la primire.

Dupa ce primiti actul aditional, in termen maxim de 15 zile, depuneti la banca o adresa in dublu exemplar (un exemplar cu nr. de inregistrare va ramane d-voastra) care sa contina punctul d-voastra de vedere legat de acest act. Daca rezulta din acesta ca au fost majorate costurile creditului d-voastra, adica dobanda, marja, DAE si comisioanele, trebuie sa mentionati in aceasta adresa refuzul de semnare si implementare unilaterala a actului aditional din 2010.

Toate actele trebuie predate la birou sau comunicate prin curier pe adresa:
ACCBAR
Timisoara, str. Martin Luther, nr. 2, et. 3, jud. Timis,
in copie, semnate pe fiecare pagina, in coltul din dreapta de d-voastra, pentru conformitate cu originalul.

Pe dosarul expediat prin curier, este necesar sa introduceti si numarul dv. de telefon mobil si adresa unde locuiti.

Pentru cazurile in care dobanda creditului d-voastra a fost majorata pe parcursul derularii contractului, solicitati la banca printr-o cerere scrisa sa va comunice care a fost dobanda pe fiecare luna de la momentul semnarii contractului si pana in prezent.

Dupa ce obtineti raspunsul bancii, il atasati la documentele anterioare si le expediati impreuna prin curier rapid.

Copiile dupa acte trebuie sa fie semnate pe fiecare pagina in coltul din dreapta de d-voastra – pentru conformitate cu originalul.

In termen de 30 zile de la primirea documentelor, va comunicam opinia legala, clauzele abuzive, modalitatea de eliminare din contract si de restabilire a echilibrului juridic incalcat.

Dupa 3 zile de la expediere actelor de catre d-voastra., va solicitam sa sunati pe nr. de telefon 0721474183 pentru confirmarea primirii lor.